SETUZA, a.s - Finanční analýza a ocenění - Dědek, P.
Finančno-ekonomická analýza a ocenenie spoločnosti SETUZA, a.s Ústí nad Labem. Dva základné prístupy k určeniu hodnoty spoločnosti. Akcionárska štruktúra spoločnosti. Produkty spoločnosti - potravinárske, chemická výroba a technické produkty. Postavenie spoločnosti SETUZA na českom trhu. Tvorba zisku. Majetok spoločnosti. Zdroje financovania. Metódy ocenenia: Metóda hotovostných tokov (DCF). Metóda vážených nákladov na kapitál. Metóda pridanej ekonomickej hodnoty. Metóda kapitalizovaných ziskov.