Životné prostredie prioritou - Berčíková, E.
Profil spoločnosti Slovalco, a.s. Žiar nad Hronom. História výroby hliníku na Slovensku. Úverové zmluvy uzatvorené na účelom uvedenia podniku do prevádzky. Ekologizácia výroby. Proexportná orientácia. Finančný manažment podľa know-how zahraničných partnerov spoločnosti. Budovanie vnútropodnikového informačného systému na zabezpečenie spoľahlivých tokov informácií. Certifikát systému riadenia kvality ISO 9001. Investičný zámer spoločnosti.