Ikea: tipy pre malé byty - Krištofičová, Dagmar
Prezentácia a predaj tovaru Ikea prostredníctvom katalógu. Štatistika návštevnosti obchodného domu Ikea v období august 1996 - október 1997. Nárast v obrate v r. 1996/1997 oproti r. 1995/1996. Akcie obchodného domu na kontraktačných veľtrhoch. Plán obchodného domu podľa Financial Times. Investície do zahraničia.