Měření práce - základna pro zvyšování produktivity - Mašín, Ivan
Využívanie rôznych techník merania práce pre určovanie spotreby času na prácu. Výstupom merania práce sú normy spotreby času. Využitie postupov merania práce v súčasnom priemyselnom inžinierstve: Priame meranie a pozorovanie, systémy vopred určených časov, analytické odhady, historické údaje, normatívy. Metóda MTM (Method Time Measurement). Perspektívy merania práce v ČR.