Štátny rozpočet na budúci rok vláda stavia na zvýšení daní a znížení výdavkov na zdravotné a sociálne poistenie - Velecký, Milan
Návrh štátneho rozpočtu SR na rok 1998. Zvýšenie predpokladaných príjmov rozpočtu - zvýšenie daní. Zmeny v oblasti spotrebných daní a dane z pridanej hodnoty (DPH). Výdavky štátneho rozpočtu - predpokladané zníženie výdavkov na zdravotné a sociálne poistenie. Mimorozpočtové zdroje - výstavba bytov a diaľnic.