Znovu na téma reengineering složení týmu a projektu - Kubec, Jiří
Odpovede na otázky vykonávania reengineeringu a voľbu metodológie projektu. Vyčlenenie reengineeringového tímu v podniku, t.j. pracovníkov, ktorí vykonávajú reengineeringový projekt. Organizačná štruktúra reengineeringového tímu. Metodológia reengineeringu. Charakteristika ôsmich krokov projektu. Kompletný zoznam krokov, výstupy z jednotlivých etáp a ich doba trvania.