IBM-partner obchodních společností na trhu - Sazama, Radek
Ponuka IBM informačných systémov pre obchodné jednotky. Vysoká výkonnosť databázových systémov. Zásobovanie. Skladovanie. Pokladničné zóny. Obchod cez Internet. Sieťovo orientované riešenie distribúcie.