Cenové nožnice medzi agrárnymi výrobkami a potravinami sa mierne privreli - Izakovičová, Beáta
Vývoj spotrebiteľských cien v prvom polroku 1997. Ceny potravín a poľnohospodárskych výrobkov. Vývoj cien vstupov do poľnohospodárstva. Príčiny zvyšovania cien. Porovnanie cenového vývoja poľnohospodárskych výrobkov a potravín za obdobie r. 1995 - 1997.