Vývojové tendencie vo výrobných cenách SR - Oberhauser, Ján Artur
Vývoj cien vo výrobnej sfére. Monitor ukazovateľov hospodárskeho vývoja SR. Spotrebiteľské ceny tovarov a služieb. Priemerný evidovaný počet pracovníkov. Výkonnosť výrobných odvetví. Zahraničný obchod. Štátny rozpočet. Finančné ukazovatele vo výrobe, priemysle a obchode. Zahraničný cestovný ruch. Kurzy devízových prostriedkov. Vývoj cien obilnín a zeleniny. Úroveň cien v priemysle a stavebníctve.