Nedostatky japonských finančných trhov a ich príčiny
Následky devalvácie meny a poklesu kurzov mien - zníženie prílevu zahraničných investícií a rastu hrubého domáceho produktu. Zrušenie viazanosti jenu na dolár. Menový vývoj v Číne.