Nóvum v slovenskom známkovom práve - Benčíková, R.
Ako sa posudzujú námietky podľa zákona č. 55/1997 Z.z. o ochranných známkach. Dôvody na námietky. Právne náležitosti. Termín kompletizácie. Posudzovanie námietky. Podanie námietky a podmienky, ktoré musí spĺňať.