Postavenie nadácií, neinvestičných fondov a organizácií poskytujúcich všeobecne prospešné služby v neziskovom sektore - Laszová, Viera
Legislatívny rámec pre nový typ neziskovej organizácie. Neziskový sektor. Nadácie, neinvestičné fondy a neziskové organizácie a spoločné črty týchto organizácií. Účtovníctvo nadácie. Neinvestičný fond. Účel neinvestičného fondu. Príjmy, výdavky neinvestičného fondu. Účtovníctvo neinvestičného fondu. Neziskové organizácie. Všeobecne prospešné služby. Podnikanie neziskových organizácií. Účtovníctvo neziskovej organizácie.