Firemná a marketingová kultúra - Hanuláková, Eva, 1964-
Základné prvky a znaky firemnej kultúry. Posilňovanie firemnej kultúry. Ovplyvňovanie predstáv zamestnancov. Hodnoty, prístupy a predstavy zamestnancov. Charakteristika firemnej kultúry.