Nie všetko bolo doteraz optimálne
Prezident Prezídia FNM SR Štefan Gavorník na valnom zhromaždení HNc-NEF. Praktické problémy privatizácie. Najzávažnejšie problémy veľkej privatizácie. Koncepčné otázky vytvárania zoznamu podnikov určených na privatizáciu. Problémy privatizovaných slovenských bánk.