Ozdravenie firmy je často bolestivé, ale odborníci ho odporúčajú - Oujezdská, Lena
Nevyhnutnosť revitalizácie podnikov alebo likvidácie neperspektívnych častí firmy. Poradenstvo ako komerčná činnosť. Gradient 5, s.r.o. - poradenská a konzultačná firma. Absolútna diskrétnosť firmy pri poskytovaní služieb. Služby poskytované pri revitalizácii firiem, nevyhnutnosť radikálnych krokov. Význam poradenstva pri revitalizácii podnikov.