Technology policy and relevance of Austrian Experience - Pöschl, Josef
Rakúsko - príklad pre krajiny strednej a východnej Európy. Problémy spôsobené vstupom Rakúska do EÚ. Zaostávanie v zahraničnom obchode. Technologická politika - program na podporu štruktúrnej adaptácie (zvýšenie podielu sofistikovaných výrobkov vysokej technológie), orientácia na výskum a vývoj.