Hoechst-Biotika mala vlani obrat 700 mil. Sk a vyrovnaný hospodársky výsledok - Hrúz, Juraj
Obrat spoločnosti Hoechst-Biotika, s.r.o., Martin v roku 1997. Firma dosiahla vyrovnaný hospodársky výsledok. Porovnanie s r. 1996. Investície spoločnosti. História a perspektívy spoločnosti.