Prežijú len najsilnejšie banky - Ódor, Ľudovít
Vývoj bankovníctva v Rusku po rozpade Sovietskeho zväzu. Obchodovanie s ADR - American Depositary Receipt (cenné papiere vo forme certifikátu o depozite akcií z krajín Latinskej Ameriky a Ázie emitovanými len v USA). Transparentnosť trhu v ruskom bankovníctve. Úverová výnosovosť. Podiel čistých úrokových príjmov na celkových príjmoch. Najväčšie ruské banky v r. 1996. Podiel exportu a importu na hrubom domácom produkte. Výnosovosť ruských bánk. Kvalita aktív ruských bánk.