Alokatívna funkcia štátu - verejná mikroekonomika - Nemec, Juraj
Špecifické problémy demokratického rozhodovania. Kolektívne rozhodovanie. Problém cyklickej voľby. Klasický príklad s hlasovaním o rozpočte. Politické rozhodovanie. Slovník základných kategórií verejnej ekonomiky.