Pozitívny vývoj v Bulharsku - Guniš, Roman
Hospodárske a politické zmeny v Bulharsku po r. 1989. Vývoj hrubého domáceho produktu, inflácie a nezamestnanosti. Stabilizácia v hospodárskej a menovej politike. Reformy v procese privatizácie. Rast súkromného sektora (1992 - prvý polrok 1997).