Čínsky "superdrak" alebo mucholapka na investície VÚB otvorí v prvom štvrťroku '98 reprezentáciu na najperspektívnejšom trhu sveta - v ČĽR - Goldman, Robert
Zmeny v politickom a hospodárskom dianí v Číne. Politický aspekt čínskej hospodárskej expanzie. Zakladanie firiem na vidieku. Daňový systém. Záujem zahraničných investorov o rozvoj čínskeho hospodárstva. Obchodno-ekonomická spolupráca Slovenska a Číny.