Off shore banky perú belšie hrubý kriminálny produkt predstavuje 500 miliárd USD - Švač, Vladimír
Pranie špinavých peňazí cez off-shore banky v Karibských ostrovoch, Thajsku, na Cypre, v Arube, Mexiku, Malých Antilách a iných rozvojových krajinách. Návod ako riešiť problém prania špinavých peňazí. Riešenie problému v Austrálii a USA.