Kríza v Ázii - Žitňanský, Eduard
Z obsahu: Ázijské tigre sa unavili a už takmer rok podliehajú masívnej finančnej kríze. Indonézske reformy môžu byť začiatkom konca ázijskej krízy. Z juhovýchodnej Ázie peniaze utekajú, do strednej Európy sa im chce čoraz menej. Ekonomiky Číny a Singapuru nemajú otvorené ťažkosti, ale aj ony sú zraniteľné.