Kríza ázijského modelu od roku 1990 klesli ceny pozemkov v Tokiu o 80 percent - Stahlová, Jarmila
Hospodárska a menová kríza v Japonsku a Južnej Kórei. Investície štátov Európskej únie v juhokórejských konglomerátoch. Investície Kórei v Európe. Problémy na trhoch východnej Európy. Dôvod zamerania Kórei na oblasť Veľkej Británie.