Dopad na úspory a investície ako hospodárska politika ovplyvňuje obchodnú bilanciu? - Husár, Jaroslav
Vplyv nástrojov hospodárskej politiky štátu na úroveň hrubého domáceho produktu, obchodnej a platobnej bilancie na príklade Slovenska. Vzťah úspor a investícií. Dôsledky zvyšovania a znižovania úspor a investícií.