Kde môžu vaše peniaze zarábať prezentujeme prognózy na významných svetových finančných trhoch
Prognózy vývoja situácie na finančných trhoch vo svete. Očakávaný vývoj na burzách v USA, Kanade, vo Veľkej Británii, v štátoch Európskej únie, Švajčiarsku, vo východnej Európe, Latinskej Amerike, v juhovýchodnej Ázii, v Číne, Hongkongu a v Japonsku. Profil investorov v jednotlivých štátoch.