Orientácia na vysokú kvalitu v a.s. Tatramat sa doteraz nevyprofiloval majoritný vlastník - Kukučka, Jaroslav
Finančno-ekonomická analýza spoločnosti Tatramat, a.s. Poprad. História spoločnosti. Výrobný program. Orientácia spoločnosti na vysokú kvalitu. Významné exportné teritóriá. Stratégia spoločnosti. Ekonomické a finančné ukazovatele. Dividendová politika. Obchodovateľnosť akcií. Swot analýza. Štruktúra akcionárov spoločnosti. Likvidita spoločnosti (1993-1997).