Vysoké školy dostali len predvolebné sľuby - Stern, Juraj
Rozhovor s rektorom Ekonomickej univerzity v Bratislave, Jurajom Sternom o opatreniach vlády týkajúcich sa vysokých škôl v oblasti koncepčnej, legislatívnej a ekonomickej. Rozpočet na vysoké školy za roky 1997 a 1998. Prístup vlády k plneniu záverov spoločného stretnutia. Termínovanie opatrení vlády SR. Účasť slovenských univerzít vo výmennom programe Socrates.