Japonci mapujú terén malé obchody s veľkou zárukou - Hidaka, Naboru
Záznam zo stretnutia 58 japonských spoločností, ktoré sa uskutočnilo začiatkom novembra 1997 v bratislavskom hoteli Holiday Inn. Návšteva bola zameraná na podporu rozvoja japonských investícií na Slovensku.