FNM si na vyplatenie dlhopisov požičal 124 mil. DEM - Kyselý, Ľubor
Fond národného majetku SR predal na finančnom trhu zmenky v objeme 124 mil. DEM, aby v tomto roku mohol predčasne vyplatiť dlhopisy občanom starším ako 70 rokov. FNM zdôvodňuje a obhajuje svoj postup. Úrokové pozadie pôžičky FNM SR.