Odmena z cenných papierov realizácia výplat výnosov z cenných papierov na Slovensku - Kšinský, Ján
Vysvetlenie postupu výplat výnosov z cenných papierov. Charakteristika cenného papiera. Subjekty vyplácajúce výnosy. Technika vyplácania výnosov z cenných papierov. Zdaňovanie výnosov. Údaje na listinnom cennom papieri pri vyplácaní výnosov. Dividendy vybraných spoločností za rok 1996.