Sústava vodných diel Gabčíkovo-Nagymaros môže byť prospešná pre obe krajiny, tvrdí maďarský vodohospodársky odborník - Benko, Martin
Z obsahu: Ako náhrada za Nagymaros pripadá do úvahy najmä obec Pilismarót. Čo sa skutočne vybudovalo namiesto sústavy vodných diel Gabčíkovo-Nagymaros.