Nezamestnanosť v SR a rozvoj ľudských zdrojov - Stanek, Vojtech
Analýza stavu nezamestnanosti v SR. Vývoj počtu uchádzačov o zamestnanie a miery nezamestnanosti od r. 1991 k 31.8.1997. Miera nezamestnanosti za jednotlivé regióny. Analýza silných a slabých stránok, príležitostí a rizík z pohľadu rozvoja ľudských zdrojov a regionálneho trhu práce vo vybraných okresoch. Štruktúra nezamestnaných. Podiel nezamestnaných v SR podľa kategórií. Pracujúci v SR podľa úrovne vzdelania.