Hodnotenie vývoja v sociálnej oblasti v 1. polroku 1997 na základe štatistickej údajovej základne MPSV SR - Křížková, Elena
Aktívna politika trhu práce. Vývoj pracovných príjmov. Bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci. Dôchodkové zabezpečenie. Nemocenské poistenie. Sociálna starostlivosť. Sociálna odkázanosť a nezamestnanosť. Štatistická analýza za 1. polrok 1997.