Dravec z juhu Slovenska značka Klember sa výrazne presadzuje na trhu s potravinárskymi produktmi - Luptáková, Oldřiška
História firmy Klember, s.r.o., Dunajská Streda. Riadenie výrobného programu. Investičné aktivity spoločnosti. Dosiahnutý obrat. Vývozné teritóriá. Počet zamestnancov. Budovanie distribučnej siete. Kvalita produktov a diverizifikácia výroby.