Vývoj nezamestnanosti za obdobie 1.-3. štvrťroka 1997 - Tomasta, Pavel
Vývoj zamestnanosti v SR. Vývoj v tokoch evidovanej nezamestnanosti. Absolventi škôl. Odtok nezamestnaných z evidencie úradov práce. Štruktúra vyraďovaných nezamestnaných. Aktívna politika trhu práce. Rekvalifikácie. Vývoj stavu nezamestnanosti. Podpora v nezamestnanosti. Prognóza vývoja nezamestnanosti na najbližšie obdobie. Štatistické údaje za 1.-3. štvrťrok 1997.