Dôveruj, ale preveruj! organizácia bankového dohľadu v Rakúsku by nám v mnohom mohla slúžiť za vzor - Sotník, Alexander
Organizácia bankového dohľadu v Rakúsku. Nástroje bankového dohľadu Národnej banky Rakúska. Vyhodnocovanie a analýza nástrojov bankového dohľadu. Transformácia bankového dohľadu podľa legislatívy štátov Európskej únie. Zákonné predpisy rakúskeho bankového dohľadu.