Fakulta financií na Univerzite Mateja Bela v Banskej Bystrici - Kolenka, Ivan
Zameranie Fakulty financií na Univerzite Mateja Bela v Banskej Bystrici. Medzinárodná spolupráca fakulty. Vedecká profilácia. Integrované centrum vzdelávania pre bankovníctvo a financie.