Oceňovanie nehnuteľností úplné znenie vyhlášky Ministerstva financií Slovenskej republiky č. 465/1991 Zb. - Formela, Viliam
Úplné znenie vyhlášky MF SR č.465/1991 Zb. o cenách stavieb, pozemkov, trvalých porastov, úhradách za zriadenie práva osobného užívania pozemkov a náhradách za dočasné užívanie pozemkov v znení vyhlášky MF SR č. 608/1992 Zb. a vyhlášky MF SR č. 265/1993 Z.z. Prílohy a tabuľky vyhlášky. Komentár k vyhláške o oceňovaní nehnuteľností.