Perspektívna spoločnosť akcie St. Nicolaus, a.s., Liptovský Mikuláš odporúčame kúpiť - Kukučka, Jaroslav
Finančno-ekonomická analýza spoločnosti St. Nicolaus, a.s., Liptovský Mikuláš. Produkcia podniku a ocenenia kvality jeho produktov. Investície do techniky a technológie výroby. Konkurencia. Exportné teritóriá. Ekonomické a finančné ukazovatele. Obchodovateľnosť cenných papierov na kapitálovom trhu. Koeficient likvidity (1993 - 1996). Štruktúra vlastníkov. Swot analýza.