Práca nadčas a jej odmeňovanie - Mačuha, Miroslav
Definovanie práce nadčas podľa Zákonníka práce par. 96. Podmienky pre nariadenie výkonu práce nadčas. Nadčas a prekážky v práci. Odmeňovanie práce nadčas. Mzdové zvýhodnenie u nových zamestnancov. Náhradné voľno za dobu práce nadčas. Dohodnutie mzdy s prihliadnutím na prácu nadčas.