Tesla Liptovský Hrádok pracuje pod vedením nového manažmentu - Hrúz, Juraj
Vyrovnaný hospodársky výsledok Tesly Liptovský Hrádok v r. 1997. Investície do rekonštrukcie nehnuteľností, do zaobstarania moderných technológií. Vlastný vývoj a výskum Tesly. Orientácia na vývoz. Orientácia na kvalitatívny, nie kvantitatívny vývoj. Dcérske spoločnosti.