Koniec roka 1997 - Piršelová, Dagmar
Dva spôsoby vyrovnania daňovej povinnosti. Zákon číslo 286/1992 Zb. o daniach z príjmov. Prehľad povinností zamestnancov a ostatných daňovníkov majúcich príjmy zo závislej činnosti. Závery vyplývajúce pre zamestnanca a zamestnávateľa ohľadom daní.