Zdravotná starostlivosť
Z obsahu: České zdravotníctvo stále hľadá jasný systém, situáciu mu sťažujú politici. V Maďarsku sa zachoval monopol jedinej zdravotnej poisťovne. Reforma zdravotníctva je prioritou poľskej vlády. Potrebné zdroje na zdravotnú starostlivosť na Slovensku možno získať efektívnejším využívaním súčasných kapacít. V Nemecku sa ráta s väčšou spoluúčasťou občanov na zdravotnom poistení.