Oznamovacia daňová povinnosť - Piršelová, Dagmar
Oznamovacia povinnosť. Kedy a ako treba poslať oznámenie. Najčastejšie chyby, ktorých sa dopúšťajú platitelia. Definovanie právnických a fyzických osôb povinných plniť oznamovaciu povinnosť podľa Obchodného zákonníka.