Ako "správne" darovať? - Burák, Emil
Dva spôsoby ako darovať. Ako môže darovať podnikajúca fyzická alebo právnická osoba. Výdavky na reklamu a ich zdaňovanie. Príklad rozdielu medzi sponzorstvom a reklamou. Sponzorovať nemožno priamo fyzickú osobu.