Zahraničně-obchodní atlas Řecko - Livoncová, Ľubica
Politické a hospodárske zmeny v Grécku v r. 1996. Zahraničný obchod s Českou republikou (1993 - 1996). Perspektívne trhové sektory. Možnosti obchodnej prezentácie v Grécku. Adresa ambasády Českej republiky v Grécku a adresa gréckej ambasády v Českej republike.