Slova lákají, příklady táhnou - Schwarz, Walter
Skúsenosti českého podniku Setuza Ústí nad Labem so zavedením systému riadenia kvality. Význam ocenení v TQM. Pripravovaný projekt implementácie kritických bodov podľa zákona o potravinách a tabakových výrobkoch.