Nezaměstnanost neklesá růst versus pracovníci
Obnovenie rastu nezamestnanosti v Európe. Tempo rastu HDP a nezamestnanosti v rokoch 1991 - 1997 v Európskej únii bez V. Británie, v Británii a v USA. Riešenie nezamestnanosti reformami v systéme sociálneho zabezpečenia, nižšími daňami, nižšími minimálnymi mzdami, väčšou mzdovou flexibilitou a zmiernením reštrikcií pri prijímaní a prepúšťaní pracovníkov.