Poľnohospodárstvo - kľúčová oblasť integrácie - Stehlo, Pavol
Produkty zahrnuté do spoločného trhu s obilninami v Európskej únii a ich kódy. Nariadenia EÚ v rámci podporného systému pre ornú pôdu a jej úhorovanie. Exportno-importný režim a intervenčný poriadok rady EÚ. Základný program Spoločnej agrárnej politiky Európskej únie.